OVER STEIGER 2

HOUTWERK
We maken van gerecycled hout grotendeels kleine items zoals krukjes, dienbladen, decoratieharten, broodplanken, sieradenkistjes, houten medailles en meer.

Met steigerhout, natuurlijke materialen en afvalmaterialen de mooiste producten op maat maken voor bedrijven, particulieren, stichtingen, verenigingen en overheidsinstellingen; dat is wat we doen bij Meubelmakerij Steiger 2. Ook demonteren wij pallets, zagen wij brandhout, en maken wij bouwpakketten voor dagbestedigingslocaties.

UNIEK EN PERSOONLIJK
Ons houtwerk geeft een hoop extra sfeer aan uw woonkamer, kantoor, winkel of tuin. Om uw items extra uniek en persoonlijk te maken, kunnen we er met een laser gravures in zetten. Bovendien krijgt u er een persoonlijk verhaal bij, van de jongere die uw hout werkstuk maakte.

MAAK EEN AFSPRAAK
U kunt altijd een afspraak maken om uw wensen door te spreken. Misschien heeft u een foto van wat u wilt? Neem die gerust mee. Omdat we ieder product op maat maken, hebben we weinig voorraad, maar als u langskomt kunt u altijd een kijkje nemen in de werkplaats zodat u een goede indruk krijgt van hoe we werken. We betrekken u voortdurend bij wat we doen. U kunt tussentijds altijd komen kijken hoe ver we zijn met uw stoel, tafel of kast.

BESTELLEN
Heeft u iets op onze website gezien wat u aanspreekt? U kunt de producten direct – in diverse maten en afwerkingen – bestellen via onze contactpagina. We maken graag een offerte op maat.

BEZORGEN
Woont u niet in de buurt? Of heeft u zelf geen aanhangwagen? Geen probleem, wij bezorgen aan huis. Zo kunnen we meteen een handje helpen met het plaatsen van de producten. Voor het bezorgen en eventueel plaatsen van de producten hanteren wij een prijs afhankelijk van de afstand.

BETALEN
U kunt in onze meubelmakerij alleen contact betalen. Wanneer u via bank wilt aankopen dient het bedrag eerst voldaan te zijn alvorens we de meubels leveren. Voor het bezorgen hanteren wij € 25,- euro excl. + € 0,39 per kilometer. Binnen Maastricht en Gronsveld brengen wij geen kilometervergoeding in rekening. Afhankelijk van de grootte van de opdracht vragen we een aanbetaling, beschreven in de vrijblijvende offerte.

LEVERTIJD
Omdat wij maatwerk leveren als middel in 't traject van onze deelnemers, kunnen we geen exacte levertijd aangeven. Bij opdracht stellen we samen met de klant een richtdatum waarin wij inspanning vertonen om deze datum te halen.